Motionist – Løb

Motionsafdelingen under SG Atletik er et sted, hvor alle kan mødes til en hyggelig løbetur. Her er plads til løbere på alle niveauer uanset om man ønsker at løbe hurtigt, langt eller blot trænger til at blive rørt sammen med andre. Udover løberhold har vi også et lille gåhold.

Der er både plads til dig, der er meget ambitiøs og dig der blot vil træne 1-2 gange om ugen
Du kan tilmelde dig ved at klikke her

Vi træner på følgende tidspunkter:

  • Sommertræning fra 1. april på Høje Bøge Stadion tirsdag og torsdag kl. 18.00
  • Vintertræning fra 1. oktober i SG Huset tirsdag og torsdag kl. 18.00

Afdelingen har mellem 75 og 100 aktive motionister, som løber sammen i forskellige grupper alt efter lyst og form. Vi har flere løbehold – fra tempo 7.15 til 4.45 min/km. Gåholdet går omkring 5-7 km mens de andre hold løber distancer fra 6 km til 15 km.
Om tirsdagen er der mulighed for deltagelse i intervaltræning – man kan også vælge at løbe en almindelig tur den aften. Udover de to træningsgange løber vi også ind i mellem om søndagen – gerne en længere tur afpasset af den gruppe man normalt løber i.

Vi bruger også tid på at være sammen omkring løb på andre måder end den ugentlige træning. Vi har en månedlig klubaften, hvor vi spiser sammen og hygger – sommetider med et lille foredrag. Vi kører sammen til løb, tager på fælles endagsture, arrangerer fællestræning til maraton og har en årlig klubtur (måske udlandet), hvor vi deltager i et større motionsløb.

Motionsafdelingen er også primus motor for de forskellige motionsløb, som SG Atletik arrangerer eller er medarrangør af. Medlemmerne i afdelingen bakker altid flot op om disse arrangementer, som er med til at give et økonomisk grundlag til at holde et lavt kontingent samt tilskud til f.eks. motionsløb og klubture.

Links
Intervaltræning (Tirsdage)
Tilmelding